fbpx

Over mij

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Sylvia, ik kom oorspronkelijk uit Costa Rica en woon in Nederland sinds 2000.
Ik woon in Apeldoorn met mijn man en onze drie kinderen.

Ik werkte in een zakelijke omgeving tot ik een burn-out kreeg, aan het eind van 2015. Tijdens mijn herstel maakte ik kennis met yoga en mindfulness en deze hebben me zoveel geholpen dat ik besloot dat ik kinderyoga juf wilde worden, zodat ik de nieuwe generatie kon leren hoe ze deze tools kunnen gebruiken om kalm en onder controle te blijven, in deze hectische, moderne wereld.

Op zoek naar nieuwe bronnen die ik in mijn lessen kon gebruiken, vond ik de Relax Kids boeken, die mooie en magische korte visualisaties hebben. Ik begon ze eerst met mijn kinderen te gebruiken en zag hoeveel deze kleine “verhalen” hen hielpen sneller in slaap te vallen, beter te slapen en rustiger te zijn tijdens stressvolle situaties zoals een toets op school, een ruzie met een vriend, enz. En dus certificeerde ik in 2018 eerst als een Baby Mindful Coach en later in het jaar als een Relax Kids Coach.

Met de Relax Kids lessen zou ik heel graag zoveel mogelijk kinderen willen helpen om zelfvertrouwen te krijgen, om gelukkig te zijn met wie ze zijn, om te geloven dat ze uniek en speciaal zijn en dat ze de kracht hebben om het leven te creëren dat ze willen leven. Ik wil kinderen ontspanning en mindfulness-vaardigheden leren die ze gedurende hun hele leven zullen gebruiken om stress en angst te beheersen.

Met Baby Mindful wil ik de nieuwe moeders en vaders helpen om zichzelf te vertrouwen, om zichzelf te ontdoen van twijfels over zichzelf, om te geloven dat ze het geweldig doen. Ik wil hen helpen gelukkige ouders te zijn die gelukkige kinderen grootbrengen, en ik wil vooral dat ze het belang inzien van het besteden van mindful tijd samen met hun baby’s, omdat dit een luxe wordt in de snelle wereld waarin we nu leven.

Ik hoop je en je kinderen snel te zien bij mijn lessen! 🙂