fbpx

Wilt u een school van rustige, zelfverzekerde en fantastische kinderen?

Ik geef lessen voor kinderen om hun emotionele geletterdheid en ontwikkeling te ondersteunen.

Relax Kids is spelenderwijs in balans komen, leren ontspannen en focussen (luisteren en concentreren). Het is een unieke manier om kinderen kennis te laten maken met ontspanning. Het kan helpen bij hun concentratievermogen, hun luistervaardigheid, hun creativiteit, hun zelfrespect en hun mentale en fysieke gezondheid. Dit wordt bereikt door een speciaal systeem te gebruiken dat we hebben gemaakt en dat draait om elementen van sociale en emotionele aspecten van leren. Om dit doel te bereiken, worden kinderen gevraagd om activiteiten te voltooien zoals beweging, spelletjes, ademhalen en stretching, massage, affirmaties en visualisatie.

Sessies kunnen op maat worden gemaakt zodat ze bij u passen en kunnen desgewenst een thema hebben. Ze zijn tussen 30-60 minuten.
Elke les is gebaseerd op een fantasierijk thema en leert  kinderen op een zachte manier eenvoudige en leuke mindfulness hulpmiddelen die op alle gebieden van hun leven kunnen worden gebruikt.

Leeruitkomsten:
Verhoogt de concentratie, focus en aandacht
 Helpt leerlingen hun emoties te herkennen en er mee om te gaan
 Verbetert het leren en de schoolprestaties
 Bouwt duurzame strategieën om met stress en angst om te gaan
 Vermindert negatief denken en negatief gedrag
 Bevordert zelfbeheersing, emoties en conflictoplossing
 Voorziet leerlingen van simpele gedragsmanagement strategieën
 Verbetert luistervaardigheid, sociale en communicatieve vaardigheden
 Vermindert angst, pestgedrag en groepsdruk
 Verbetering van positief denken, zelfvertrouwen en eigenwaarde

Leerlingen die worden blootgesteld aan ontspanning blijken positiever, productiever en doelgerichter te zijn.

 

Wilt u al deze voordelen op uw school introduceren? Ik zou u daar heel graag bij ondersteunen!
Neem contact met mij op om dit verder te bespreken.

   

  Enkele reacties van leerkrachten:

  “Super leuke ochtend gehad gegeven door Sylvia, Little Stars. De kinderen waren gemotiveerd en konden niet wachten te beginnen. Alle kinderen deden erg enthousiast mee, leuk om te zien dat de kinderen van 3 a 4 jaar precies deden wat ‘gevraagd’ werd en de kinderen vanaf 2 a 2,5 gaven hun eigen draai aan het programma. Sylvia gaf deze kinderen de ruimte om hun eigen inbreng, en probeerde ze er bij te betrekken op een leuke speelse manier. De verschillende elementen in het programma sprak mijzelf ook erg aan, het respect voor elkaar de positieve benadering naar elkaar prachtig om te zien!! Echt een top ochtend!”
  – J. van der Haar, Pedagogisch medewerker KDV

  “Sylvia gaf een super leuke Relax Kids les. De kinderen genoten van hun reis door de dierentuin. Sylvia is ontzettend positief en geeft de kinderen steeds complimemtjes tussendoor. Het masseren vonden de kinderen toch wel het hoogte puntje van de les. Erg leuk om te zien ook! Na een relaxed verhaaltje over wolken, waren de kinderen relaxed en dol enthousiast over deze les!”
  – Saffira de Croon, Pedagogisch medewerker BSO

   

   

  Lees HIER meer over mij Relax Kids lessen

  Lees HIER meer over mij Kinderyoga lessen